BICEMO-U-MRAKU-3-DANA-Zemlja-ostaje-bez-Sunceve-svetlosti-u-decembru

Izvor: medio.rs, 24.Okt.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BICEMO-U-MRAKU-3-DANA-Zemlja-ostaje-bez-Sunceve-svetlosti-u-decembru

Visoko pozicionirani čelnik Nase, Čarls Bolden najavio je ovu neobičnu pojavu solarne oluje, po njegovim rečima najveće u poslednjih 50 godina koja će trajati 72 sata

Nasa je potvrdila tri dana potpunog mraka koji će uslediti 21, 22, i 23. decembra ove godine!

Planeta Zemlja će u tom razdoblju ostati bez Sunčeve svetlosti, a potpuni mrak će nastupiti propraćen velikim nevremenom i olujama.

Visoko pozicionirani čelnik Nase, Čarls >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Bolden najavio je ovu neobičnu pojavusolarne oluje, po njegovim rečima najveće u poslednjih 50 godina koja će trajati 72 sata, čitava tri dana. Uz ovu najavu je ujedno poslao i upozorenje u kome kaže da nema razloga za strah ili paniku i poziva stanovništvo da ostanu mirni.

Francuska naučnica Monik Metju, svojim članovima društva "S neba na zemlju" pak poručuje: "Ta tri dana mraka biće veoma teško vreme za čovečanstvo".

Da li je to još jedno u nizu upozorenja naučnika o hitnoj potrebi zaokreta velikih zagađivača u zaštiti okoline ili još jedno u nizu senzacionaističkih predskazanja?

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

BIĆEMO U MRAKU 3 DANA: Zemlja ostaje bez Sunčeve svjetlosti u decembru!

Izvor: Cafe.ba, 24.Okt.2014

Nasa je potvrdila tri dana potpunog mraka koji će uslijediti 21, 22, i 23. decembra ove godine!..Planeta Zemlja će u tom razdoblju ostati bez Sunčeve svjetlosti, a potpuni mrak će nastupiti propraćen velikim nevremenom i olujama...Visoko pozicionirani čelnik Nase, Čarls Bolden najavio je ovu neobičnu...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.