BG: Saobraćaj pojačan i usporen

Izvor: B92, 28.Jan.2015, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Saobraćaj pojačan i usporen

Saobraćaj u Beogradu jutros je povremeno pojačan na prilazima gradu i usporen zbog padavina.

Saobraćaj je povremeno pojačan na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu, Smederevskom putu i na Savskoj i Ibarskoj magistrali, ali za sada nema većih gužvi, rekao je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

“Pojačan je i tramvajski saobraćaj iz pravca Novog Beograda na Starom mostu, a povećan je i broj trolejbusa na Studentskom trgu, u Dobračinoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Vasinoj ulici, kao i dostavnih vozila u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra”, dodao je Ivetić.

Na beogradskim ulicama jutros saobraća 1.259 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.035 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Saobraćaj usporen zbog padavina, veći broj vozila na Autokomandi

Izvor: Blic, 28.Jan.2015

Saobraćaj u Beogradu jutros je povremeno pojačan na prilazima gradu i usporen zbog padavina, ali nema većih gužvi i zadržavanja, kaže za "Blic" dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi"...- Saobraćaj od jutros dosta dobro funkcioniše. Veći broj vozila ima na Autokomandi zbog radova, ali nema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.