Ana, čuvaj se! Švajnijeva bivša se oglasila

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana, čuvaj se! Švajnijeva bivša se oglasila

Sara Brandner, bivša devojka Bastijana Švajnštajgera, najzad se oglasila preko društvenih mreža. Istovremeno, uspela je i da napravi pometnju svojom objavom, pa se sada svi pitaju da i se pomirila sa nemačkim fudbalerom.

Da, Bastijan Švajnštajer je lud za Anom Ivanović i pokazao joj je ljubav na više načina.

Ili, možda i nije.

Sara Brandner, koja je nekoliko godina bila u ljubavi sa kapitenom nemačke reprezentacije, na Instagramu je podelila fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz kade.

Pored belog vina i latica ruža, ona je napisala i "Opuštanje. Hvala, dragi." Nemački mediji su odmah počeli da spekulišu da su se Sara i Švajni pomirlili, ali fudbaler se nije oglasio. A njegova devojka, Ana Ivanović tek ne haje za ove glasine.

Sara je rođena u Nemačkoj 12. decembra 1988. godine, a nekoliko puta je svrstavana u najlepše žene ove zemlje.

Ona i Švajni, kako odmila nazivaju Bastijana, upoznali su se 2007. godine na jednom fudbalskom događaju, a vezu su započeli nedugo posle susreta koji je bio slučajan, i to na Ibici.

Tokom sedam godina veze, Sarina karijera se razvijala uporedo s munjevitim uspehom njenog dečka. Živela je na relaciji Minhen-Milano-Njujork, dok se pre nekoliko godina nije skrasila u Minhenu, pored sad već bivšeg dečka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.