“Veliki Brat”: Porodica Vasić je već hit na društvenim mrežama!

Izvor: Scandal.rs, 04.Sep.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Veliki Brat”: Porodica Vasić je već hit na društvenim mrežama!

Četvoročlana porodica Vasić se nalazi unutra i oni preko televizije posmatraju ostale učesnike. Da li će se oni pridružiti ostalim učesnicima i kakvo je njihovo zadužeje, biće otkriveno sutra.

U toj prostoriji je Rade Vasić, njegova supruga Rada Vasić i njihovih dvoje dece.

23:12 Poslednji takmičar je Goran Todić iz Sarajeva.

Rođen je 1967. godine i glumac je po profesiju ali mu je hobi postao posao. Za sebe kaže da je letač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << presretač i niskoletač. Uživa u ekstremnim sportovima, obožava ronjenje, moderno padobranstvo, bejz džamp.

Radio je kao čuvar Berluskonija i njegove porodice.

“Postoji taj trač da sam bio ljubavnik Veronike Berluskoni, ali ne, ja sam samo njen dobar prijatelj”, rekao je on.

Goran je veren a sebe za 10 godina vidi kao oca, sa detetom koje bosonogo šeta njegovim brodom, galijom za ronjenjem.

Ukućani biraju po jedan ključ jer postoje zlatna i srebrna vrata. U zavisnosti koji ključ izaberu, idu u luksuznu vilu ili u stari deo kuće gde su uslovi vrlo lošiji.

Ukućani koji prođu kroz srebrna vrata ulaze u prostoriju koja liči na zatvorsku ćeliju. Njih troje je trenutno tu i jedva da su stali unutra.  Crnogorac se žali da je žedan, nemaju ništa da se posluže dok preostali uživaju u luksuzu.

22:50 Naredna takmičarka je Zorica Marković iz Beograda.

Rođena je 1967. godine i zaposlena je kao kuvarica, ali radi i kao kafanska pevačica sa zavidnim stažom.

Srećno je udata i kako kaže, nema šanse da se zaljubi u kući. Muž može da je prevari koliko god hoće dok bude u kući ali kaže da će mu dobro naplatiti kada se vrati.

Ako pobedi u rijalitiju, otplatiće kredit a ostatak uložiti u organsku proizvodnju i otvaranje savetovališta za pomoć ljudima kojima treba savet žene koja je preživela pakao, a ostala normalna i puna ljubavi.

“Ljudi me ili vole ili ne, nema sredina. Što se izgleda tiče imam sve atribute. Muškarac treba da uhvati mene a ne silikone.”

22:33 Naredni učesnik je Ervin Mujaković iz Sarajeva.

Ima 24 godine i radi kao personalni trener ali radi i u solarijumu.

Odrastao je sa majkom, oca je video samo jednom u životu i nemaju nikakav kontakt.

Fetiš su mu visoke potpetice, štikle, a za 10 godina bi voleo da bude oženjen, otac i vlasnik fitnes centra.

Trenutno je slobodan i ne isključuje mogućnost da se zaljubi u rijalitiju.

Najgora stvar koju sam čuo o sebi je da sam gej. To nije tačno! Depiliram se redovno, idem u solarijum dva puta nedeljno i volim da odlazim u kupovinu. Majka mi je najbitnija osoba na svetu”, rekao je on.

22:25 Naredna stanarka je Andrea Jakimovska iz Tetova.

Rođena je 1972. godine i transrodna je osoba.

Do nedavno je bila muškarac, policajac, ima dvoje dece ali od kako je promenila pol, teško živi. Pomažu joj roditelji i prijatelji.

Došla je u rijaliti da pokaže da su transrodne osobe iste kao i svi, imaju isto krv i meso.

“Moja bivša supruga pamti naš seks. Čak je pričala i psihijatru kako je naš seks bio vrhunski. Da, ja sam broj jedan u tome”, pričala je u profilu gde se predstavila kao policajac.

Ne dozvoljavaju joj da vidi svoju decu, ćerku i sina, zbog čega joj je mnogo teško.

22:05 Sledeći stanar je Darko Spejko Petkovski iz Kumanova.

On ima 27 fodina i personalni je fitnes trener kao i fitnes model. Profesionalni je košarkaš i ima svoju školu košarke. U slobodno vreme se bavi crtanjem i pisanjem pesama.

Uzbuđuju ga devojke u helankama dok džogiraju na keju. Najvažnije mu je da ima dobru guzu, a po mogućstvu i da je plava i glupa.

Ako osvoji glavnu nagradu, daće nešto u humanitarne svrhe a nešto će uložiti u svoju školu košarke.

21:58 Naredni takmičar je Stefani Banić koja dolazi iz Splita i ima 21 godinu.

Ona je po struci trgovac ali se ne bavi tim poslom jer posla nema. Uglavnom uživa sa društvom u muzici, pivu i travi. Još uvek se traži. Najradije ništa ne bi radila.

Zaljubljena je ali je sve na početku takod a je u kući Velikog brata sve moguće, pa i da se zaljubi.

Ako osvoji glavnu nagradu, pola bi dala mami, tati, sestrama i babi a za ostalo bi kupila konja i možda otvorila kozmetički salon.

21:40

Četvrti takmičar je Aleksandar Ralević iz Berana. On ima 23 godine i drži privatno lovište, kao i uzgajivačnicu pasa.

Stravstveni je lovac na krupnu divljač. Već 3 godine je u vezi sa jednom Milicom i nada se da će sve tako i da ostane nakon što izađe iz rijalitija.

Ako bi pobedio, snimio bi film o lovu.

“Mama mi kaže ako ti hoćeš da uđeš u kuću Velikog brata a tata ustaje da ti donese čašu vode. Cura mi kaže da sam kao kriminalac jer vozim BMW, imam tetovaže i nosim lance”, rekao je ovaj crnogorac.

21:30

Treća takmičarka je Tina Šegetin, Barbarina rođena sestra. Ona ima samo 24 godine i bavi se manekenstvom, modelingom i u tom pravcu bi nastavila karijeru.

Za 10 godina vidi sebe kao ostvarenu ženu, vlasnicu salona lepote, rećnu i udatu. Nije zaljubljena niti je zaljubljive prirode. Zato je sigurna da se u kući Velikog brata neće zaljubiti.

Ako bi osvojila glavnu nagradu, uložila bi je u nešto korisno, na primer u salon lepote.

21:25

Druga učesnica je Barbara Šegetin rođena 1989. godine i dolazi nam iz Rijeke.

Bavi se modelingom a po struci je menadžer marketinga. Radi i kao hostesa. Jedno vreme, po želji tadašnjeg dečka, ništa nije morala da radi… Divota!

“Preferiram narodnu muziku, možda sam nekima zbog toga seljanka, sebi nisam. Čula sam svašta o sebi, ali ne dotiče me.”

21:15

Prvi učesnik se predstavlja. U pitanju je Branislav Krstić koji dolazi iz Aleksinca i rođen je 1985. godine.

Branislav je rudak, u rudniku Soko kod Soko Banje i za razliku od većine, kaže da rudarski posao nije težak.

Od zarađenih para bi da vrati kredit koji nije on pozajmio već je bio žirant.

Branislav je trenutno slobodan i voleo bi da se zaljubi u kući Velikog brata. Nada se da će za 10 godina biti siguran, stabilan i oženjen.

Majka i sestra mu nisu oduševljene što je ušao u rijaliti, ali prijatelji ga podržavaju

21:00 Ludilo kreće!

Upravo počinje novi rijaliti šou, možda luđi. burniji, ali kako najavljuju sa B92 i Prve, potpuno drugačiji i veći od svega do sada viđenog!

Pauzirao je dve godine i sada se vraća na velika vrata. Najpopularniji rijaliti program “Veliki Brat” ponovo sa vama u najurnebesnijoj sezoni do sada. Kuriozitet nove sezone je to da će se serijal emitovati na dve televizije: Na TV Prva gledaćete dnevne preglede i izbacivanje takmičara, dok će TV B92 svakog dana više puta uživo prenositi dešavanja iz čuvene kuće na Košutnjaku.

U kuću Velikog brata useljavaju se stanari iz čitavog regiona. Za razliku od prethodne sezone, ovog puta u kuću ulaze takozvani obični ljudi, nepoznati javnosti, kojima će serijal pomoći da postanu popularni. Oni će živeti pod istim krovom narednih meseci, dok će ih neprekidno pratiti oko kamera, nemilosrdno beležeći sve njihove reakcije.

Veliki brat će im svakodnevno postavljati zanimljive, teške, inspirativne, zabavne zadatke, a svaki od ukućana će se potruditi da što bolje odgovori izazovima, i da istovremeno zadobije poverenje i simpatije drugih stanara, ali i publike. Najboljem takmičaru pripašće nagrada od 100 000 evra.

Ovogodišnji serijal je regionalnog karaktera i emitovaće se u bivšim jugoslovenim republikama: na hrvatskoj RTL televiziji, bosanskoj OBN, RTRS Republike Srpske, Prvoj u Crnoj Gori I makedonskoj Sitel TV. Kastinzi su se tokom leta održali u Skopju, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Podgorici, Budvi, Sarajevu, Banja Luci i Beogradu.

Kroz najnoviju sezonu vodiće vas sjajan voditeljski par – muzičar Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler i Antonija Blaće, koju smo nedavno gledali u muzičkom šou programu “X factor”. Ovaj voditeljski tandem ima dugu i zanimljivu istoriju u „Velikom Bratu“.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

“Veliki Brat”: Porodica Vasić je već hit na društvenim mrežama!

Izvor: Svet, 04.Sep.2015

23:24 Produkcija otkrila tajnu treće prostorije!. . Četvoročlana porodica Vasić se nalazi unutra i oni preko televizije posmatraju ostale učesnike. Da li će se oni pridružiti ostalim učesnicima i kakvo je njihovo zadužeje, biće otkriveno sutra.. . U toj prostoriji je Rade Vasić, njegova supruga...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.