Tonka bez šminke: Voditeljka Velikog brata nije stigla da se našminka!

Izvor: Tracara.com, 03.Sep.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tonka bez šminke: Voditeljka Velikog brata nije stigla da se našminka!

Foto: Aleksandar Krstović Antonija Blaće, nekadašnja učesnica hrvatskog Velikog brata a današnja voditeljka regionalnog, toliko je žurila na današnje druženje sa novinarima da je zaboravila da se – našminka! Lepa voditeljka pojavila se u kući Velikog brata na Košutnjaku u sasvim normalnom izdanju: bez trunke šminke, sa kosom zavezanom u rep. Foto: Aleksandar Krstović Uprkos tome, ona nije skidala osmeh sa lica, srećna zbog novog projekta, koji će od sutra u 21.00 pratiti gledaoci širom regiona. Mi možemo samo da primetimo da izgleda zaista sjajno i bez šminke!
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

VEČERAS SPEKTAKL: Antonija Blaće šeta gola po kući Velikog brata

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015, 09:02

Voditeljka rijalitija učestvovala u hrvatskoj verziji, a gledaoci se nadaju da će im ovogodišnji učesnici prirediti prizore kao ona kad se skidala..U kuću Velikog brata večeras i sutra se useljavaju novi stanari, a ekipa Kurira bila je juče gost produkcije „Imoušn“, koja nas je povela na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.