Nataša u indijskom Velikom bratu

Izvor: 24sata, 22.Sep.2014, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša u indijskom Velikom bratu

Požarevljanka Nataša Stanković, koja je filmska zvezda u Indiji, učestovaće u osmoj sezoni indijskog “Velikog brata” - “Big bos”. Njena porodica ponosna je na njen uspeh i nada se da je neće razočarati neprimerenim ponašanjem.

RIJALITI - S obzirom na to da je pre dve godine kao lice modne agencije “Kristal” iz Srbije otputovala u Mumbaji, gde je snimila dva filma, kao i najavne pesme za filmove, naša lepotica uvrštena je u VIP ekipu, pa je samim tim >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << dobila priliku da se takmiči sa zvezdama Indije. Našu lepoticu moći ćemo da gledamo od 22. septembra, kada zvanično počinje osma sezona ovog rijalitija koji u Indiji gleda oko 100 miliona ljudi.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Srpkinja u indijskom Velikom Bratu!

Izvor: Tracara.com, 22.Sep.2014

22-ogodišnja Požarevljanka u indijskom rijalitiju Big Boss! (foto: Biggbossseason8) Požarevljanka Nataša Stanković, manekenka agencije Crystal Model Agency, jedna je od ovogodišnjih takmičarki u indijskom Velikom Bratu i bori se za nagradu od 200.000 dolara! 22-ogodišnja Nataša, koja je...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.