Kraj praznika povećava gužve u saobraćaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj praznika povećava gužve u saobraćaju

Praznično a ujedno i kišovito vreme, učinilo je da prethodnih dana Novi Sad deluje prilično pusto, međutim, kako je sutra radni dan, na novosadskim ulicama a posebno na autobuskoj stanici već se može videti da je sa ovogodišnjim uskršnjim praznovanjem gotovo.

Za razliku od prethodnog vikenda, kada je grad bio pust, poslednjeg prazničnog dana na ulicama Novog Sada ima nešto više automobila, ali ni približno onoliko koliko ih treba očekivati u sredu ujutro, kažu taksisti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kojima uskršnji zeka ove godine nije doneo bolju zaradu.

Da su dani praznovanja na izmaku najbolje se može videti na autobuskoj stanici, gde je povećan promet putnika koji dolaze i odlaze iz grada, dok su, zbog obimnijeg posla, međumesne autobuske linije, i tokom prazničnih dana, imale redovne polaske.

U odnosu na prethodnih pet dana prazničnog reda vožnje, od srede i gradski autobusi počinju da voze redovno, dok ne treba smetnuti s uma da se, takođe u sredu, završava i besplatno parkiranje u gradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.