Živković na Tviteru: Još jedna svinjarija mojih demokrata (FOTO)

Izvor: S media, 18.Sep.2012, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković na Tviteru: Još jedna svinjarija "mojih demokrata" (FOTO)

Bivši premijer Srbije i razočarani "demokrata" Zoran Živković ne prestaje da optužuje svoje bivše kolege za nečasne radnje i propast DS-a.

Ovoga puta na Tviteru je prokomentarisao tvrdnju Aleksandra Vučića da iza kupovine "Politike" stoji firma Farmakom Miroslava Bogićevića za koga se priča da je blizak Demokratskoj stranci.

"Još jedna svinjarija "mojih demokrata". Od danas, pored ostalog novinskog đubreta, prestajem da kupujem i Politiku", napisao je Živković na Tviteru.

(S media)

FOTO: Tviter

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Živković: Još jedna svinjarija mojih demokrata

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2012

Bivši premijer i ogorčeni član Demokratske stranke Zoran Živković na Tviteru je ponovo napao svoju partiju, ovoga puta zbog "Politike"... .."Politiku" svrstao u novinsko đubre, a potez demokrata nazvao svinjarijom  ..Živković je na Tviteru je prokomentarisao tvrdnju Aleksandra Vučića da iza...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.