(VIDEO) AVION PAO DOK JE SLETAO NA AERODROM: Srušio se na nekoliko parkiranih automobila!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) AVION PAO DOK JE SLETAO NA AERODROM: Srušio se na nekoliko parkiranih automobila!

Mali privatni avion srušio se i zapalio nedaleko od aerodroma Blekbuš u Hempširu. Video, koji je snimio jedan od putnika s aerodroma, pokazuje zastrašujuće trenutke nakon što je avion buknuo usred sajma automobila buknuo.

Iako se činilo da će se požar proširiti po desetinama parkiranih vozila, vatrogasci su odmah reagovali i brzo ga stavili pod kontrolu.

Prema još ne potvrđenim informacijama 3 osobe su poginule u ovoj nesreći..

ALERT VIDEO Plane crash at Blackbushe Airport in Hampshire, England pic.twitter.com/RnDnrxfDvq

(Jutarnji.hr)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Engleska: Avion pao na sajam automobila

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2015

Mali privatni avion srušio se i zapalio nedaleko od aerodroma Blekbuš u Hemširu...Video, koji je snimio jedan od putnika s aerodroma, pokazuje zastrašujuće trenutke nakon što je avion usred sajma automobila buknuo, a nebo je prekrio gusti crni dim...Iako se činilo da će se požar proširiti po...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.