Šapić o svojoj golotinji na Tviteru!

Izvor: Blic, 22.Apr.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić o svojoj golotinji na Tviteru!

Bivši vaterpolista, predsednik opštine i učesnik "Plesa sa zvezdama" Aleksandar Šapić, iskazao je čuđenje na društvenoj mreži.

Neki članovi žirija ga porede sa bikom, neki hvale njegov talenat, a on...on vredno vežba koreografije, igra u humanitarne svrhe, a onda i napiše reč-dve o tome na Tviteru.

- Glavni medijski utisak je da sam u "Plesu" go do pojasa. Igrao vaterpolo 25 godina gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su jedina oprema kupaće gaće!"- prokomentarisao je Aleksandar Šapić komentare ostalih učesnika, žirija i javnosti nakon što se razgolitio u četvrtoj epizodi emisije.

Ubrzo su počeli da mu pristižu "tvitovi": "Bar imaš šta da pokažeš!", a njegove nastupe je komentarisao i Danilo Ikodinović...doduše rečima:

- Mnogo sam se smejao kada sam video Šapića u trikou, nisam verovao da ću ga videti tako obučenog- rekao je Ikodinović.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goli torzo Aleksandra Šapića!

Izvor: Tracara.com, 22.Apr.2014

Aleksandar Šapić razgolitio se u poslednjoj epizodi šou programa Ples sa zvezdama i time otišao korak dalje kada je ovo takmičenje u pitanju. On je igrao potpuno golog torzoa, no samo dan kasnije je zbog svog postupka zažalio. “Skupljam hrabrost, gledam istini u oči i stidim 3 dana. Skidanjem...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.