Šakira i Pike dobili drugog sina!

Izvor: Press, 30.Jan.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakira i Pike dobili drugog sina!

Pevačica i fudbaler su presrećni nakon što su proširili svoju porodicu.
U bolnici Quiron Teknon u Barseloni kolumbijska pevačica sinoć je rodila sina. Ona i Žerar Pike (27) već imaju sina Milana kojeg su dobili pre dve godine.
Šakira (37) i Pike još nisu objavili ime koje su odabrali za bebu. Jedan od prvih koji je čestitao paru na prinovi bio je Lionel Messi, koji je čestitku objavio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svom profilu na Twitteru.

Pevačica i Pike su u  vezi su od 2010. godine kada su se upoznali na snimanju spota za njenu pesmu 'Waka Waka'.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sin Milan dobio društvo: Šakira i Pike postali drugi put roditelji

Izvor: Svet, 30.Jan.2015

Pevačica Šakira i fudbaler Žerar Pike postali su drugi put roditelji. Šakira je, naime, sinoć u bolnici u Barseloni rodila svog drugog sina. Pevačica je imala zakazan carski rez u privatnoj klinici Teknon u Barseloni.. Kako će se maleni zvati, još se ne zna, no nagađa se da bi mogao biti Saša...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.