Šabić:Inicijativi Ne da(vi)mo BG dostavljene informacije

Izvor: B92, 30.Sep.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabić:Inicijativi "Ne da(vi)mo BG" dostavljene informacije

Poverenik Rodoljub Šabić naveo je da je dobio obaveštenje od Višeg javnog tužilaštva da je Inicijativi "Ne da(vi)mo BG" dostavilo informacije o “Savamali“.

Naveo je da su dostavljene informacije o broju predmeta i imenu tužioca zaduženog za slučaj rušenja objekata.

"Malopre je stiglo obaveštenje iz tužilaštva. Juče je predato na pošti", napisao je Šabić na Tviteru.

Više javno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tužilaštvo u Beogradu saopštilo je juče da je Inicijativi "Ne da(vi)mo Beograd" dostavilo tražene informacije o broju predmeta i imenu tužioca zaduženog za slučaj rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici i da je o tome obavešten i poverenik.

Šabić je ranije danas negirao da je Tužilaštvo obavestilo službu poverenika da je dostavilo tražene podatke.

"Jedini akt s tim u vezi koji je Tužilaštvo dostavilo Povereniku datiran sa 21. septembrom, a primljen 26. septembra je akt iz koga se vidi da po rešenju nije postupljeno i u kome se navodi da je predmet prosleđen Republičkom javnom tužilaštvu", pisalo je u saopštenju službe poverenika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šabić: Stiglo obaveštenje Tužilaštva o Savamali

Izvor: RTS, 30.Sep.2016

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić izjavio je da je dobio obaveštenje od Višeg javnog tužilaštva da je Inicijativi "Ne da(vi)mo Beograd" dostavilo informacije o broju predmeta i imenu tužioca zaduženog za slučaj rušenja objekata...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.