SMEJE SE SMRTI U LICE: Neverovatna reakcija kurdske ratnice nakon što je za dlaku promašio metak džihadista (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2017, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEJE SE SMRTI U LICE: Neverovatna reakcija kurdske ratnice nakon što je za dlaku promašio metak džihadista (VIDEO)

Snajperistkinja koja se smeje nakon što je metak promašio za samo nekoliko centimetara postala je viralni hit na društvenim mrežama.

Video prikazuje neimenovanu ratnicu na bojištu u Raki, prestolnici Islamske države kako nišani i puca na metu, ali samo sekundu nakon što je opalila, neprijateljski metak pogađa zid pored nje, promašivši njenu glavu za dlaku.

Ali, devojka ne pokazuje znakove straha ili šoka, već se smeje i šali sa svojim kolegama.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Kurdske žene ne znaju za strah, napisao je na Tviteru novinar Hemze Hamza, koji je i objavio video, prenosi "Jutarnji".

- Tipično ljudsko biće bilo bi obeleženo za ceo život kada bi se ovako suočilo sa smrću, ali ona se samo smejala, napisao je.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.