Rasel Brend i Donald Tramp: Obračun preko Twitter-a

Izvor: Story, 19.Okt.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasel Brend i Donald Tramp: Obračun preko Twitter-a

Slavni biznismen i popularni glumac i komičar započeli su svađu preko društvene mreže i njom zabavili njihove mnogobrojne obožavaoce

Donald Tramp, Rasel Brend, foto: Profimedia

Verovatno niko ne bi mogao da pretpostavi da je osoba sa kojom preduzetnik Donald Tramp najviše komunicira na Twitter-u, komičar Rasel Brend, ali juče se činilo kako ne mogu da se zasite jedan drugoga.

Prepisku i to nimalo ugodnu započeo je Donald koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je nakon što je pogledao Raselovo gostovanje u emsijama Late Show with David Letterman i Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

- Pre neko veče sam gledao Rasela Brenda u Jimmy Fallon šou-u. Šta koji đavo ljudi vide u njemu. On je jedan veliki gubitnik - napisao je Donald na Twitter-u i nije se zaustavio na tome.

- Keti Peri je verovatno bila pijana kada se udala za Rasela Brenda. Doduše, poslao mi je divno pismo izvinjenja - stoji u još jednom Donaldovom postu.

Iako nije poznato na koje se pismo misli, izgleda da je spominjanje pevačice Keti Peri, sa kojom je Brend bio oženjen od 2010. do 2013. godine nagnalo Rasela da mu odgovori.

- Donalde, da li pišeš pvp pijan? Ili si se nadrogirao od pene kojm šprcaš svoju ćelavu glavu - upitao ga je Rasel, a ni on se nije zaustavio na samo jednom postu.

- Donalde, ne verujem da si od oca nasledio duhovitost. Sve drugo što imaš si nasledio - uzvratio je slavni glumac i postavio link ka tekstu The Self-Made Myth: Tre Truth about how government helps indivuals and businesses Succeed, koji je bacio senu na Trampov imidž.

Naime, u njemu stoji kako slavni biznismen nije carstvo izgradio ni iz čega, već je od ca Freda nasledio između 40 i 200 miliona dolara.

Tramp nije ništa konkretno odgovorio, već je ponovo u celu priču uvukao Keti.

- Keti, šta si pobogu milila kada si se udala za gubitnika Rasela Brenda? To je tip koji nema ništa, čist gubitnik - napisao je i dodao: Keti, gledao sam Rasela Brenda i mislim da mu je mozak spržen, izgleda jako loše. Rasel je vic od čoveka, izgubljeni glupan - zaključio je Tramp.

Donaldu ovo nije bilo dovoljno, tako da je morao da svoja osećanja iskaže i preko Instagrama:

Loading

@katyperry will do much better-

View on Instagram

Izvor: Story.hr
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.