Običan lenjivac ili suvi genije: Kada pogledate rad ovog grafičkog dizajnera procenićete sami! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Običan lenjivac ili suvi genije: Kada pogledate rad ovog grafičkog dizajnera procenićete sami! (FOTO)

Društvene mreže ne prestaju da pričaju o kreativnom rešenju ovog grafičkog dizajnera.

Kada je vlasnik popularnog paba u Engleskoj pitao svog prijatelja, grafičkog dizajnera da mu uradi poster za predstojeće muzičko veče nije ni sanjao kakva originalna ideja će se izroditi.

Brilliant poster. Nice one Dave. pic.twitter.com/AEmk7yFrUk

Naime, vlasnik lokala Tom, zamolio je svog dugogodišnjeg prijatelja Dejva da mu izradio poster za muzičke večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koje planira da organizuje u svom pabu, a ovaj je na licu mesta obavio posao.

Industrijski dizajn: Put od potrebe preko nauke do umetnosti

Grafičar je njihovu prepisku odštampao i uramio, pa se na društvenim mrežama nastala polemika da li je u pitanju potez genijalnog dizajnera ili najvećeg lenjivca u ovoj branši.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.