NOVI IGRAČI? Napad u Jerusalimu izvela NEPOZNATA palestinska grupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI IGRAČI? Napad u Jerusalimu izvela NEPOZNATA palestinska grupa

Odgovornost za napad u Jerusalemu preuzela palestinska grupa

Nepoznata palestinska grupa "Mučenik Baha Elejan" preuzela je odgovornost za napad kamionom u Jerusalemu, u kojem su poginula cetiri izraelska vojnika, a 17 ranjeno.

U saopštenju, objavljenom na internetu na arapskom jeziku, navodi se da tu organizaciju čine Palestinci koji nemaju "veze izvan Palestine" i preti novim napadima.

Video: Truck Attack In Jerusalem.

How Many People Have To >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Die In The Name Of Islam?@steph93065 @realDonaldTrump pic.twitter.com/UoA7Kuax8c

— Clinton (@2ALAW) January 9, 2017

- Ovo nije prva operacija naše grupe i ona će biti praćena talasom karakterističnih operacija u odbranu našeg Jerusalima i u znak osvete naših mučenika i zatvorenika - navodi se u saopštenju.

Rojters ističe da se za grupu nije ranije čulo, kao i da ta agencija nije bila u mogućnosti da potvrdi autentičnost saopštenja, u kojem se preuzima odgovornost za napad u Jerusalimu.

Photo of the 4 soldiers killed in todays Jerusalem terror attack. May they rest in peace. pic.twitter.com/LBEp84Go3R

— Israel Breaking (@IsraelBreaking) January 8, 2017

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je ranije da je Palestinac, koji je kamionom uleteo u grupu izraelskih vojnika u Jerusalimu, verovatno bio pristalica Islamske države.

U napadu u Jerusalimu, koji se desio juče kada je vozač kamiona uleteo u pešake, poginule su četiri osobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIČU KAO PEČURKE: Nova palestinski terorička grupa preuzela odgovornost za napad u Jerusalimu

Izvor: Kurir, 10.Jan.2017

...Palestinian group “Martyr Bahaa Eleyan, claims Jerusalem truck attack "in revenge of our martyrs and prisoners” pictwittercom/te2PvKEhZI..U saopštenju, objavljenom na internetu na arapskom jeziku, navodi se da tu organizaciju čine Palestinci koji nemaju "veze izvan Palestine" i preti novim napadima.."Ovo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.