Muslin objavio spisak: Bez Ljajića na Vels! Vratio se Ignjovski, iznenađenje je Aleksandar Pešić

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin objavio spisak: Bez Ljajića na Vels! Vratio se Ignjovski, iznenađenje je Aleksandar Pešić

Iz tima je izostao Nikola Stojiljković, vratio se Nemanja Matić, pozvan je i Duško Tošić, ostatak ekipe standardan...

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin saopštio je konačni spisak igrača na koje će računati za predstojeći susret protiv Velsa u Kardifu 12. novembra i prijateljski susret sa Ukrajinom u Harkovu četiri dana kasnije. 

Uprkos svim očekivanjima na listi kandidata nije se našao Adem Ljajić! Jedan od ponajboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrača Torina u prethodnom periodu nalazio se pod budnim okom selektora, ali Muslin je na kraju ipak odlučio da Ljajića još jednom izostavi iz tima i maksimalno poverenje ukaže fantastičnom Dušanu Tadiću.

NACIONALNA KLASA: Matić stavio u džep 100.000.000! Kostić - muva bez glave! Kaluđerović tri komada, Šćepović i Rakić po dva (VIDEO)

Mada se nalazi na zvaničnom spisku, Aleksandar Kolarov neće biti u prilici da pomogne saigračima protiv Velsa zbog suspenzije koju je zaradio u meču protiv Austrije.

Odlična vest za Orlove pred veoma važno gostovanje na stadionu Milenijum je i ta da se u tim posle suspenzije vraća i Nemanja Matić, koji trenutno igra u odličnoj formi za Čelsi.

Odbrana je dodatno pojačana povratkom Duška Tošića, koji pruža sve bolje partije u dresu Bešiktaša. Nekadašnji levi bek Crvene zvezde poslednji poziv dobio je za meč protiv Republike Irske.

Muslin je i ovog puta iznenadio javnost sa dva nova igrača u sastavu, a dok je Aleksandar Ignjovski vraćen u tim, svoj debitantski nastup mogao bi da ubeleži - Aleksandar Pešić.

On se u timu našao umesto centarfora Brage Nikole Stojiljkovića, koji je zbog smanjene minutaže na klupskom nivou izostavljen. Doduše, krilni napadač Atalante i nekadašnji igrač Tuluza je ove sezone odigrao tek 17 minuta u dresu tima iz Bergama ove sezone, pa je dobio poziv.

Pored Pešića, na prve zvanične minute u dresu Orlova čekaju još i golman Arhusa Aleksandar Jovanović, kao i vezista Selte Nemanja Radoja. Ostatak ekipe koji će napasti Vels gotovo je nepromenjen u odnosu na mečeve protiv Austrije i Moldavije.

(FOTO: Via Twitter / FSS, Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.