LUDILO ZBOG GOSTOVANJA SRBIJE 500 evra za kartu, Albanci daju i auto za ulaznicu

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO ZBOG GOSTOVANJA SRBIJE 500 evra za kartu, Albanci daju i auto za ulaznicu

Ulaznice za kvalifikacionu utakmicu fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije u Elbasanu odavno su rasprodate, pa sada "ispod ruke" jedna ulaznica dostiže cenu od 500 evra, objavio je portal Albeu.com.

Interesovanje za nabavku karata za "Balkanski derbi" je veliko, a jedna žena se na Tviteru pohvalila da je uspela da je nabavi za cenu od 500 evra.

Sa druge strane, jedan građanin je na svom automobilu ostavio poruku da je spreman da vozilo menja za ulaznicu.

Inače, u redovnoj prodaji karte su koštale 2.000 leka, što je oko 15 evra.

Albanija će ugostiti Srbiju u četvrtak od 20.45
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Albanija - Srbija: Za kartu 500 evra, automobil...

Izvor: B92, 06.Okt.2015

Ulaznice za meč Srbije i Albanije u Elbasanu odavno su rasprodate, pa sada "ispod ruke" jedna ulaznica dostiže cenu od 500 evra, objavio je portal Albeu.com...Interesovanje za nabavku karata za "Balkanski derbi" jeste veliko, a jedna žena se na Tviteru pohvalila da je uspela da je nabavi za cenu od...

Nastavak na B92...

Ulaznica za utakmicu Albanija - Srbija na ilegalnom tržištu i do 500 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2015

TIRANA - Ulaznice za utakmicu fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije u Elbasanu odavno su rasprodane, a dva dana prije meča karta na ilegalnom tržištu dostiže cijenu i do 500 evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.