Fanovi podivljali! Na tviteru se vodi pravi rat zbog golišavih slika Dženifer Lorens

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi podivljali! Na tviteru se vodi pravi rat zbog golišavih slika Dženifer Lorens

Svađa na tviteru se zahuktava svake sekunde i dok su jedni srećni što su uspeli da vide svoje idole na vrlo eksplicitnim fotografijama, drugi su zbog toga podivljali!

Kada se "kačite" sa Dženifer Lorens, "kačite" se i sa bazom fanova iz celog sveta - a oni su besni!

Nakon što je zvezda "Igri gladi" bila žrtva hakera - koji je postavio njene golišave fotografije na internet, njeni fanovi su podivljali. Oni zahtevaju podhitno hapšenje hakera i onih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su mu u ovom zločinu pomogli.

Agent Dženifer Lorens rekao je kako je ovo kršenje ljudskih prava i prava o privatnosti. Policija i vlasti su obaveštene o ovome i biće precesuirani svi oni koji su postavljali njene nage fotografije na internet, rekao je.

Sada su se umešali i tviteraši koji sa jedne strane apeluju na vlasti da požure, a sa druge strane su oni koji objašnjavaju da je nemoguće kazniti milione ljudi.

Neki od njih su i napisali:

- Dobrodošli na internet!

- Kako možete da tužite i krivično gonite milione ljudi?

ovo su samo neki od komentara na najveći trend na tviteru - Gole fotografije Dženifer Lorens.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.