EP KADETA: Poraz Orlića od domaćina, za bronzu protiv ljutog rivala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP KADETA: Poraz Orlića od domaćina, za bronzu protiv ljutog rivala (FOTO)

Presudio je skok u napadu.

Muška kadetska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale EP u Podgorici, pošto je u polufinalu poražena od domaćina Crne Gore (66:73). Orliće sutra (18.15) očekuje meč za bronzu protiv Hrvata, dok će se Crnogorci za zlato boriti protiv Francuza.

Hosts Montenegro 🇲🇪 stun @KSSrbije 🇷🇸 and advance to the #FIBAU16Europe FINAL.

📖 https://t.co/hmyIGQLf15 pic.twitter.com/7BP7KIOmwN

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FIBA (@FIBA) 18. август 2017.

Sokolići su skoro punoj Morači bili mnogo bolji od Orlića, a presudio je skok u napadu (čak 21-6 za domaćina). Izabranici Slobodana Klipe su vodili do sredine prve četvrtine, ali su onda naglo pali, pa su Crnogorci već do poluvremena otišli na plus 10, ali je na kraju druge deonice bilo plus sedam za domaćina. U drugom poluvremenu prednost domaćina išla je i do 15 razlike (68:53), ali su na kraju Orlići poraz učinili podnošljivijim. Orlići nisu uspeli da nametnu ritam koji im odgovarao, kao što je to bilo u četvrtfinalu protiv Španije, kad su postigli čak 80 poena, pa su zasluženo poraženi, ali i dalje im ostaje mogućnost da osvoje medalju, što je i bio glavni cilj pred EP u Podgorici.

U prvom polufinalu, Francuska je deklasirala Hrvatsku 83:60.

.@ffbasketball 🇫🇷 advance to the #FIBAU16Europe FINAL!

📊 https://t.co/21N46XzC0J pic.twitter.com/A9Ct1uRQLj

— FIBA (@FIBA) 18. август 2017.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SP U19: Hrvatska zaustavljena u polufinalu

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2017

Kadetska rukometna reprezentacija Hrvatske poražena je u polufinalu Svetskog prvenstva od Španije...Keeper Adrian Torres saves Croatia's last attempts on goal to keep his team the lead as the final buzzer rings! Spain win 26:24 #Georgia2017pic.twitter.com/heFANdOPbA..Španija je do finala Svetskog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.