Čitajte u Vestima: Beznađe tera u tuđinu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2017, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte u "Vestima": Beznađe tera u tuđinu

Vi gospođo nemate stida, jedan je od komentara upućenih premijerki Ani Brnabić nakon što je preko Tvitera "pozvala sve da znanje i veštine koje su stekli na studijama u inostranstvu, primene u Srbiji".

Njen apel stiže u trenutku kada se broj državljana Srbije koji se iseljavaju gotovo udvostručio u odnosu na pre deset godina, pa je brzo zatrpana sa 170 ogorčenih odgovora tviteraša, a novi još pristižu.

Bilo je onih koji su to nazvali "šminkom i farsom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pokazujući da više ne veruju obećanjima vlasti. A drugi su poput jednog Nišlije i praktično predstavili kako partijske i rođačke veze dominiraju u zapošljavanju.

Iseljavanje iz Srbije poprimilo je galopirajući rast, tumači za "Vesti" stručnjak za migracije Vladimir Grečić koji se poziva na podatke Internatation Migration Outlook, nedavno objavljene u Sekretarijatu OECD.

Više o ovo temi možete pronaći u tekstu novinarke "Vesti" Dragane Dekić na VESTI DIGITAL:

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Tvoje novine na ekranu!
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.