Čak 44%  korisnika nikada nije tweetovalo

Izvor: ITsvet.com, 14.Apr.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak 44% korisnika nikada nije tweetovalo

Kompanija Twopcharts koja se bavi analitikom Twittera je objavila da prema njihovim podacima oko 44% Twitter naloga nikada nije korišćeno da bi se sa nih tweet-ovali. Imajući u vidu da Twitter ima 974 miliona korisnika ispostavlja se da oko 429 miliona naloga nikada nije korišćeno da bi se sa njih tweet-ovalo. Šta ovi korisnici rade? Neki samo čitaju tweet-ove dok su drugi kreirali naloge ali su zaboravili da ih poseduju. Kada je reč o nalozima koji se malo koriste oko30% Twitter naloga je korišćeno da bi se sa njih poslalo od 1 do 10 tweet-ova dok samo oko 13% naloga ima preko 100 poslatih tweetova.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Ako imate više od 100 tvitova, spadate u manjinu na Tviteru

Izvor: Blic, 14.Apr.2014

Istraživanje Twopcharts pokazalo je da su aktivni korisnici Tvitera poprilična retkost, te da skoro polovina registrovanih nema nijedan napisan tvit...Njihovo istraživanje otkrilo je da čak 44 odsto od skoro milijardu registovanih korisnika nema nijedan napisan tvit. Istraživanje nije moglo da pokaže...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.