Bet Midler mladu koleginicu nazvala ku*vom: Ovo su svađe poznatih koje su obeležile ovu godinu

Izvor: Svet, 27.Nov.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bet Midler mladu koleginicu nazvala ku*vom: Ovo su svađe poznatih koje su obeležile ovu godinu

Svađe među poznatim ličnostima često se dešavaju u Holivudu, a sve češće su društvene mreže platforma na kojoj zvezde razmenjuju uvrede. Poslednja u nizu bila je Bet Midler, koja je svojoj mlađoj koleginici Arijanu Grande poručila da za nekoga ko ima toliko dobar glas, previše forsira svoj seksepil.
“Ne moraš da napraviš ku*vu od sebe da bi se proslavila”, rekla je Bet.

Arijana joj je putem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Tvitera odgovorila da je Bet ranije bila feministkinja koja se zalagala za to da žene mogu da rade šta god žele.
Pogledajte koje su još svađe poznatih obeležile ovu godinu:
Eminem i Igi Azalea
Slavni reper je u novoj pesmi izvređao australijsku rep zvezdu, a čak je spominjao i silovanje. Igi se oglasila na Tviteru: “Dosadili su mi starci koji prete mladim ženama, mnogo više me zanimaju mlade žene koje zarađuju novac.”
Bono (U2) i brojni muzičari
Javnost nije imala lepe reči za bend U2 i njihovog frontmena Bona, kada su svoj novi album nametnuli korisnicima iPhone-a. Ništa manje iznervirani ovim potezom nisu bili ni drugi muzičari. Tako je bubnjar benda “Black Keys” Patrik Karni, koji je irskoj grupi poručio da su umanjili vrednost svoje muzike. Slično je odreagovala i Šeron Ozborn koja je U2 nazvala osrednjim bendom, a članove “sredovečnim političkim grupi devojkama”.
Marta Stjuart i Gvinet Paltrou
Marta Stjuart nije obožavateljka glumičinog lajfstajl brenda „GOOP“, pa joj je u jednom intervjuu poručila da bi trebalo da ćuti i da prestane da se trudi da postane Marta Stjuart. Gvinet je to shvatila kao kompliment i odgovorila: “Drago mi je što me vidi kao konkurenciju.”
Donalds Tramp i Vupi Goldberg
Tramp je putem Tvitera u avgustu protestovao povodom povratka dva Amerikanca obolela od Ebole u SAD. Glumica mu je zbog toga poručila: “To je glup komentar. Uradi svoj domaći, Donalde!”
Orlando Blum i Džastin Biber
Skandalozani snimak u kojem glumac pokušava da udari tinejdž zvezdu nakon svađe u jednom baru na Ibici šokirao je svet, ali ni jedan od njih dvojice nije se oglasio povodom ovog incidenta.
Autor: Life Content
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.