Revija oldtajmera pored autobusa iz filma “Ko to tamo peva”

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revija oldtajmera pored autobusa iz filma “Ko to tamo peva”

U centru Trstenika održana je izložba starih automobila -odltajmera. Izloženo je više od 30 primeraka iz četiri zemlje.

- Ljubimce su predstavili zaljubljenici starih automobila iz Srbije, Hrvatske, Mađarske i Rumunije. Neki su prevalili više od 800 kilometara da bi došli do Trstenika. Većina izloženih automobila je starija od 50 godina – izjavio je Vlada Kostić, jedan od organizatora izložbe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Kao posebnu atrakciju izložbe Kostić je istakao autobus iz 1939. godine koji je korišćen u domaćim filmovima „Ko to tamo peva“ i „Montevideo Bog te video“. Posetioci su mogli da vide i izvanredne oldtajmere „trijumf spitfajer“, „jaguar“ i „volvo“ iz 50-ih godina prošlog veka.

- Želja nam je da i Trsteničane uključimo u ovu priču. Siguran sam da ovde ima dosta starih, lepih automobila. Samo ih treba „iskopati“ i srediti - dodaje Kostić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.