Masovna tuča navijača kod Hrama Svetog Save

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2017, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna tuča navijača kod Hrama Svetog Save

Plato ispred Hrama Svetog Save se u četvrtak uveče pretvorio u poprište huliganskog obračuna, u kom su navijači Crvene zvezde primećeni sa motkama u jurišu.

Uz skandiranje “Mi smo Cigani, najjači smo najjači”, zaleteli su se sa motkama i bakljama, a sve se dogodilo posle utakmice Partizan - Spartak u košarci, pa je najverovatnije došlo do obračuna između dve navijačke grupe najljućih rivala, prenos Telegraf.

Tek posle određenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vremena, policija se pojavila na licu mesta i krenula ka Franšu, a za njima i jedno vozilo Hitne pomoći.

Inače, u poslednje vreme je tenzija podignuta na maksimum, kako zbog sportskih dešavanja i borbe za titulu koja je pripala Partizanu, tako i zbog navijačke akcije koje su Delije izvele nedavno ispred stadiona Partizana, kada su pokušali da otmu navijačke zastave Grobara pre utakmice.

Da je došlo do tuče preneo je i RTS, a kako je javio reporter nacionalne televizije, trenutno je situacija ospred Hrama Svetog Save mirna.

Zasad nije poznato više detalja o incidentu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan,   Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masovna navijačka tuča kod Hrama Svetog Save (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2017, 00:55

Kako prenose beogradski mediji, navijači Crvene zvezde s motkama su se zaleteli, na platou ispred Hrama Svetog Save, na drugu navijačku grupu, posle utakmice košarkaška Partizana sa Spartakom Uznemirujuće scene na beogradskim ulicama uoči finala Kupa Srbije između Zvezde i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.