Masovna navijačka tuča kod Hrama Svetog Save (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna navijačka tuča kod Hrama Svetog Save (VIDEO)

Kako prenose beogradski mediji, navijači Crvene zvezde s motkama su se zaleteli, na platou ispred Hrama Svetog Save, na drugu navijačku grupu, posle utakmice košarkaška Partizana sa Spartakom Uznemirujuće scene na beogradskim ulicama uoči finala Kupa Srbije između Zvezde i Partizana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kako javljaju beogradski mediji, navijačke grupe dva najveća srpska kluba sukobile su se u četvrtak uveče u centru grada.U videu koji je objavio portal Telegraf.rs, na platou ispred Hrama Svetog Save, navijači Crvene zvezde su se s motkama i bakljama zaleteli na drugu navijačku grupu, najverovatnije pristalice Partizana, pošto se incident dogodio nedugo po završetku utakmice košarkaša crno-belih i subotičkog Spartaka. Posle određenog vremena, pojavila se policija, uz koju je, ka restoranu "Franš" krenulo i jedno vozilo Hitne pomoći.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Masovna navijačka tuča kod Hrama Svetog Save

Izvor: Press, 26.Maj.2017

Kako prenose beogradski mediji, navijači Crvene zvezde s motkama su se zaleteli, na platou ispred Hrama Svetog Save, na drugu navijačku grupu, posle utakmice košarkaška Partizana sa Spartakom. . foto: novosti.rs. Uznemirujuće...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.