Novi incident između Rusije i Turske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi incident između Rusije i Turske

Posada ruskog razarača "Smetlivi" bila je primorana da koristi vatreno oružje da bi sprečila sudar sa turskim ribarskim brodom, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

Ministarstvo navodi da se incident dogodio danas i da je "posada ruskog broda 'Smetlivi' sprečila sudar sa turskim brodom 22 kilometara od grckog ostrva Limnos u severnom delu Egejskog mora", javili su ruski mediji.

Tas s navodi da je rusko Ministarstvo pozvalo turskog vojnog atašea zbog ovog incidenta.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi incident između Turske i Rusije, hici upozorenja u Egeju

Izvor: RTS, 13.Dec.2015

Posada ruskog razarača "Smetljivij" bila je primorana da ispali hice upozorenja da bi sprečila sudar sa turskim ribarskim brodom u Egejskom moru, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. Turski vojni ataše u Moskvi upozoren na "moguće pogubne posledice nerazumnih akcija zvanične Ankare",...

Nastavak na RTS...

Novi incident između Rusije i Turske

Izvor: Studio B, 13.Dec.2015

Posada ruskog razarača "Smetlivi" bila je primorana da koristi vatreno oružje da bi sprečila sudar sa turskim ribarskim brodom, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane...Ministarstvo navodi da se incident dogodio u 9:30 po moskovskom vremenu, na 22 kilometara od grčkog ostrva Limnos u severnom delu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.