Hrvati ismejali aferu čokoladice na društvenim mrežama

Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati ismejali "aferu čokoladice" na društvenim mrežama

Samo nekoliko srpskih čokoladica uzburkalo je strasti u Hrvatskoj. Naime, hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović podelila je deci u Dubrovniku čokoldice subotičkog "Pionira", da bi se nakon burne reakcije roditelja i dela javnosti, izvinila i obećala da će mališanima poslati hrvatske slatkiše.

I dok je "afera čokoladice" bila povod da deo javnosti, kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji, povede još jedan onlajn patriotski rat, velikom broju građana u obe države bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je potpuno apsurdno da se tolika bura podigla tog slučaja.

Tako su Fejsbuk nalozi u Hrvatskoj prepuni komentara i ironije na račun ove internetske ''poslastice', prenosi N1 Zagreb. Kako se navodi, neke od najduhovitijih moguće je pronaći na stranici 'Di su pare?'.

Ima tu svega, od Tompsonovih stihova, preko Jakova koji opet mora "da izdrži", pa sve do ćirilice.

Naravno svaka od ovih objava zasuta je stotinama komentara od kojih su neki duhovitiji od same objave.

Redakcija hrvatskog N1 portala izdvojila je one koji su ih najviše nasmejali.

Ne bi to bilo to da i Ćaća nije dao svoje viđenje 'afere čokolada'. On s čokoladicama iz Srbije nema nikakvih problema.

Doduše, verovatno je činjenica da ih je delila predsednica Republike Hrvatske bitnija od samih čokoladica koje su doživele neviđenu besplatnu reklamu jer je njihova slika doslovno preplavila društvene mreže, konstatuje N1 Zagreb.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvati ismejali "čoko-aferu", a ovo su neke od najboljih fora (FOTO)

Izvor: B92, 08.Dec.2016

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izvinila se zbog toga što je deci iz Dubrovnika podelila čokoladice poreklom iz Srbije...Ipak, čokoladice subotičkog “Pionira” su izazvale pravi mali rat na društvenim mrežama. Ono što je najzanimljivije jeste da se i srpski i hrvatski korisnici...

Nastavak na B92...

Hrvati se sprdaju sa predsednicom: Kolinda i srpske čokoladice

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2016

U Hrvatskoj se podigla velika prašina zbog predsednice Kolinde Grabar Kitarović i njenih darova dubrovačkim mališanima. Naime, Kolinda im je poklonila svoji sliku, što je strašno, ali još strašnije je to da se u apketiću našla i srpska čokoladica...Kolinda se izvinila za ovaj propust, a dok...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.