Izvor: Blic, 31.Okt.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U AMERICI Obučen kao Fredi Kruger UBIO PET OSOBA

Policija u američkom gradu San Antonio saopštila je danas da je na jednoj zabavi za Noć veštica nepozvani gost, odeven kao Fredi Kruger, serijski ubica filmskog horor serijala "Strava u Ulici brestova", ubio pet osoba.

Prema rečima zvaničnika, osumnjičeni je i dalje na slobodi, a osobama koje su ranjene u pucnjavi pružena je medicinska pomoć i puštene su iz bolnice.

Policija je navela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se pucnjava na žurci dogodila nakon što se pojavila dvojica nepozvanih muškaraca.

Vlasti veruju da je čovek odeven u kostim Krugera počeo da se raspravlja sa drugim ljudima i da je nakon toga otvorio vatru.

Istražitelji pokušavaju da utvrde šta je uzrok svađe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć veštica: "Fredi Kruger" upucao petoro

Izvor: Mondo, 31.Okt.2016

Policija je u američkom gradu San Antonio saopštila da je na jednoj zabavi za Noć veštica nepozvani gost odeven kao Fredi Kruger, serijski ubica iz filmskog serijala "Strava u Ulici brestova", upucao petoro ljudi...Man dressed as Freddy Krueger shoots five at Halloween party in San Antonio https://t.co/GjhWxiEQqxpic.twitter.com/9CtvJPpY1Y..—...

Nastavak na Mondo...

HOROR U AMERICI Obučen kao Fredi Kruger ranio PET OSOBA

Izvor: Blic, 31.Okt.2016

Policija u američkom gradu San Antonio saopštila je danas da je na jednoj zabavi za Noć veštica nepozvani gost, odeven kao Fredi Kruger, serijski ubica filmskog horor serijala "Strava u Ulici brestova", ranio pet osoba...Suspect Dressed As Freddy Krueger Shoots 5 At Halloween Party.. https://t.co/8lcDT0Op3y..Prema...

Nastavak na Blic...

U "DUHU" NOĆI VEŠTICA: Obučen kao Fredi Kruger upucao pet osoba

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2016

Policija u američkom gradu San Antonio saopštila je danas da je na jednoj zabavi za Noć veštica nepozvani gost odeven kao Fredi Kruger, serijski ubica filmskog horor serijala "Strava u Ulici brestova" upucao pet osoba Policija u američkom gradu San Antonio saopštila je danas...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.