Uskoro i svadba: Bivša učesnica “Survivora” u drugom stanju!

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2014, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro i svadba: Bivša učesnica “Survivora” u drugom stanju!

Bivša učesnica realityja “Survivor” i pevačica Jelena Mrkić već nekoliko godina je u ljubavnoj vezi sa Damirom Mihajlovićem, a par će uskoro stati i na ludi kamen budući da je plavokosa Novosađanka već izvesno vreme u drugom stanju.

Jelena će za dva meseca postati majka, a nedavno je započela i zajednički život sa svojim dečkom koji je poznati ultimatfajter i šampion u kategorijama K1 i MMA.

- Mrkićeva broji dane do porođaja i jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << čeka da drži dete u naručju. Otkako je zatrudnela mnogo se promenila i postala emotivnija. Damir je ozbiljno shvatio ulogu oca i trudi se da Jeleni ništa ne zafali, bukvalno joj ne dozvoljava da se umara i podiže ništa teško. Svaki čas trčkara oko nje, a kad nije kod kuće, onda su non-stop na telefonskoj vezi. Jelena nije od onih trudnica koje mnogo zahtevaju i koje čekaju da im se donese sve na gotovo - rekao je izvor za blizak Jeleni.

Autor: Opera17

Foto: PrintScreen
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.