Izvor: Blic, 24.Okt.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Na biciklu presretao devojčice i skidao se pred njima

Subotička policija uhapsila je E. E. (22) zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje.

E. E. iz Subotice je vozeći bicikl presretao maloletnice na ulici pod izgovorm da mu treba pomoć, a zatim se skidao pred njima i nepristojno im se obraćao.

Po nalogu tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti sproveden u Osnovno javno tužilaštvo.

Pošto se sumnja da je E. E. izvršio više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, policija je pozvala oštećene sugrađanke da se jave na broj telefona 192.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PEDOFIL NA BICIKLU: Presretao devojčice u Subotici, skidao se i govorio im gadosti

Izvor: Kurir, 24.Okt.2016

...E E iz Subotice je vozeći bicikl presretao maloletnice na ulici pod izgovorm da mu treba pomoć, a zatim se skidao pred njima i nepristojno im se obraćao..Po nalogu tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti sproveden u Osnovno javno tužilaštvo..Pošto...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.