Izvor: YU-Build.rs, 27.Avg.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanacija zgrade Gimnazije „Svetozar Marković” privodi se kraju

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić i član Gradskog veća zadužena za obrazovanje dr Etela Jerenkić obišli su radove na sanaciji međuspratnih konstrukcija prvog i drugog sprata levog krila zgrade Gimnazije „Svetozar Marković“. Gradonačelnik Dulić je, tim povodom, rekao da je za sanaciju međuspratnih konstrukcija potrebno oko 3.300.000 dinara, stoji na sajtu ovog grada.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Za sanaciju 300.000 dinara

Izvor: Danas, 27.Avg.2012

Odlukom Veća opština Stari grad finansira radove na sanaciji Zadužbine Ilije M. Kolarca. Za sanaciju je namenjeno 300.000 dinara i to za krečenje zida ispred Velike dvorane, galerije iznad nje, Male sale i deo garderobe u ulaznom holu. Takođe, deo sredstava namenjen je za sistem za dojavu požara...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.