SUBOTICA U CRNOM Sahranjena Tijana, drugari joj palili sveće u centru grada

Izvor: 24sata, 08.Avg.2014, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBOTICA U CRNOM Sahranjena Tijana, drugari joj palili sveće u centru grada

Uz oglašavanje svih zvona crkve u Subotici tačno u 17 sati krenula je pogrebna povorka koja će pešice proći do gradskog groblja udaljenog oko 1,5 kilometar, gde će biti sahranjena Tijana Jurić.

Na početku kolone je oko 200 uplakanih Tijaninih drugova i drugarica sa buketima cveća, a na samom čelu su njene najbolje drugarice i dva dečaka koji su je poslednji videli živu.

U povorci je oko dve hiljade drugova i drugarica ubijene devojčice, rođaka i prijatelja, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << ali i građana Subotice koji je nisu poznavali, ali su došli da odaju počast surovo ubijenoj devojčici.

Pre sahrane održano je opelo u Hramu vaznesenja Gospodnjeg. U Subotici je danas Dan žalosti.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.