SU:Pronađena beživotna tela dvojice muškaraca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SU:Pronađena beživotna tela dvojice muškaraca

Subotička policija danas je u porodičnoj kući u Ulici Ljubice Ivošević broj 22 u Subotici pronašla beživotno tela Mihalja K. (70) i Danijela R. (50). Kako RTV nezvanično saznaje, radi se o dvojici prijatelja koji su zajedno živeli u kući čiji je vlasnik Mihalj K., a u koju se Danijel, poznat pod nadimkom Pajti, doselio pre nekoliko godina.

Njihova tela, policija je pronašla nakon prijave Mihaljeve rođake pošto ju je njihova komšinica obavestila da ih ne viđa već >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nedelju dana.

Subotička policija još uvek se nije oglasila povodom ovog slučaja. Kako RTV nezvanično saznaje, u kući nisu otkriveni tragovi premetačine niti vidljivi tragovi nasilja na telima Mihalja K. (70) i Danijela R. (50).

Tela dvojice prijatelja koji su preminuli pod, za sada, nerazjašnjenim okolnostima poslata su na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu kako bi bio utvrđen uzrok smrti. Istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.