SESTRA SRBINA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO OTKRILA DO SADA NEPOZNATE DETALJE: Ustvari, ovo je njegovo PRAVO IME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SESTRA SRBINA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO OTKRILA DO SADA NEPOZNATE DETALJE: Ustvari, ovo je njegovo PRAVO IME!

Sestra osumnjičenog ubice iz Subotice Igora Vaclavića, u subotu je dala intervju italijanskoj televiziji

Bolonja- Nikoleta Bergel, sestra Igora Vaclavića, koji je u bekstvu već dvadeset tri dana, u subotu je dala intervju italijanskoj televiziji u kojem je oktila do sada nepoznate detalje o svom bratu.

Kako su preneli mediji , Nikoleta Bergel u Subotici živi sa majkom, a kako je navela, njen brat je porodični dom napustio kada je ona imala četiri ili pet godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Razgovarali na Fejsbuku

- Ne mogu reći da ga dobro poznajem jer smo se od tada čuli jednom ili dvaput godišnje. Poslednji put smo razgovarali prošle godine, i to nakratko. Uvek se čujemo preko Fejsbuka jer nemam njegov broj telefona. Rekao mi je da u Italiji radi u jednom auto-shopu- ispričala je Nikoleta Bergel.

Na pitanje novinara da li joj je slao novac, devojka je odgovorila negativno.

- Ne, nikada mi ništa nije slao. Njegovo ime je Norbert Feher. Nisam ni znala da se predstavlja kao Igor Vaclavić, za sve sam saznala preko Fejsbuka- rekla je devojka tokom intervjua.

Ona je tokom razgovora pomenula da nije znala da je njen brat bio u zatvoru.

- Moja porodica je nešto znala, ali nisu želeli da mi išta govore o tome. Ne znam ni gde je mgao da nauči da rukuje oružjem. Nikada nije pričao o svom životu- dodala je Nikoleta.

The latest Mo Soccia! by Grey Ronnie ! https://t.co/mbBb0FdmdS Thanks to @spindavid #viviamolemarche #lelloesposito5

— Grey Ronnie (@GreyRonnieRoxy) April 15, 2017

Razgovor sa policijom

Ona je u intervjuu potvrdila da će policija razgovarati sa porodicom begunca.

-Srpska policija je kontaktirala sa mojom majkom, u to sam sigurna, ali mislim da italijanska još uvek nije- zaključila je Bergelova.

Podsetimo, Igor Vaclavić odnosno Norbert Feher sumnjiči se da je ubio dvojicu muškaraca u okolini Bolonje. Policija već 23 dana pretražuje šumu između Bolonje i Ferare , a veruje se da je osumnjičeni ranjen. Dosadašnja istraga je pokazala da je Srbin imao pomagače, od kojih je saslušana izvesna Rumunka sa kojom navodno bio u vezi.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPOVEST SESTRE IGORA VACLAVIĆA: Nisam znala da mi brata jure zbog ubistava

Izvor: Kurir, 24.Apr.2017, 07:19

...BOLONJA - Nikoleta Bergel, sestra Igora Vaclavića, koji je u bekstvu već dvadeset tri dana, u subotu je dala intervju italijanskoj televiziji u kojem je otkrila do sada nepoznate detalje o svom bratu..Kako su preneli mediji, Nikoleta Bergel u Subotici živi s majkom, a kako je navela, njen brat...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.