Potvrđena optužnica protiv Artemija

Izvor: Radio 021, 10.Okt.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena optužnica protiv Artemija

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu potvrdilo je optužnicu Višeg javnog tužilaštva protiv Predraga Subotičkog, Marka Artemija Radosavljevića, Dejana Simeona Vilovskog i Jelene Šubarović, kojom se terete za zloupotrebu položaja.

Utvrđeno je da su prikupljeni dokazi dovoljni i da neposredno potkrepljuju opravdanu sumnju da su okrivljeni učinili krivična dela. Na ovu odluku okrivljeni se mogu žaliti Apelacionom sudu u roku od tri dana od prijema rešenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Bivši episkop raško-prizrenski Artemije, raščinjeni arhimandrit Vilovski i Subotički, direktor eparhijskog centra "Rade Neimar" sumnjiče se za malverzacije sa novcem prilikom obnove crkava na Kosovu od 2004. do 2009. godine. Jelena Šubarević je bila nadzorni organ.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.