Marinci vređali Terzića i Simovića, pa izašli sa stadiona

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinci vređali Terzića i Simovića, pa izašli sa stadiona

Navijači Spartaka imali svojevrstan šou tokom prvog poluvremena duela sa OFK Beogradom

Nije obilovao uzbuđenjima meč u Subotici, Spartak je gotovo rutinski savladao „šareni“ sastav OFK Beograda. Mnogo zanimljivije bilo je na tribinama Gradskog stadiona.

Navijači Spartaka, popularni Marinci, imali su svojevrstan šou! Na udaru grupe od fanova subotičkog superligaša našao se prvi čovek Spartaka Dragan Simović. Marinci su imali zastavu sa precrtanom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gajbom. Asocijacija je bila sasvim jasna Dragan Simović je u Subotici poznat i po nadimku Gajba.

Takođe, Marinici su imali deo posvećen i generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdu Terziću koji i dalje važi za sivu eminenciju kluba sa Stare Karaburme. Njemu su navijači Spartaka posvetili stih:

„Zvezdane Terziću, sada imaš k....dve, koja od njih dve bolje j... se“...

Nezadovoljni kvalitetom meča Marinci su na poluvremenu napustili tribine Gradskog stadiona.

(Foto MN Press)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.