KZM Subotica: Pedagoško-psihološke radionice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KZM Subotica: Pedagoško-psihološke radionice

Kancelarija za mlade Grada Subotice pokreće ciklus psiholoških i pedagoških radionica, a prve dve biće održane u subotu 21. januara u prostorijama Gradskog omladinskog centra. Rok za prijavu zainteresovanih je 20. januar.

Svaka od radionica baviće se različitim psihološkim i pedagoškim temama: emocijama – prijatnim i neprijatnim, komunikacijom sa porodicom, prijateljima, komunikacijom u partnerskoj vezi, razgovaraće se o tome ko smo mi u stvari, kako možemo postati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolji i napredovati u svojim stremljenjima i drugo.

Program će voditi Milana Jovićević, dipl. psihološkinja i dugogodišnja psihodramska terapeutkinja i Marijana Vasilijević, dipl. pedagoškinja i edukantkinja integrativne dečije psihoterapije.

Radionice su besplatne, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem mejla prijava@kzm.subotica.rs. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, godište i zanimanje.

Radionice 21. januara počinju u 16 časova i trajaće tri sata, navodi se u pozivu.

Gradski omladinski centar nalazi se u ulici Senčanski put 5, pored ulaza u glavnu autobusku stanicu u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.