Hardcore svirka krajem januara u Subotici

Izvor: BalkanRock.com, 18.Jan.2016, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hardcore svirka krajem januara u Subotici

U subotu, 30. januara, subotički klub Mladost biće mesto gde će ljubitelji tvrđeg zvuka imati prilike da prisustvuju nastupu gde će svirati bendovi Instead of a Kill, All The Arms We Need, Desolation i Balance.

All The Arms We Need biće domaćini večeri, obzirom da dolaze iz Subotice. Petočlanom death-hardcore bendu biće ovo prva svirka u tekućoj godini, te će oni koji se pojave biti u prilici da čuju kako stare, tako i nove stvari, koje će se naći na >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << njihovom predstojećem albumu, koji bi trebalo da bude obljavljen ove godine.

Beogradski Instead of a Kill, deathcore sastav predstaviće publici svoj prošlogodišnji debi album “Divination”, dok će mladi Zrenjaninci Desolation i somborsko/kulska četvorka Balance rokati svoje na otvaranju večeri.

Karte za ovaj nastup mogu se nabaviti po ceni od 300 dinara.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Good Ol’ Bastards, Marica i Chaosium krajem januara u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jan.2016, 09:22

Good Ol Bastards..Bendovi Good Ol’ Bastards, Marica i Chaosium nastupiće u subotu, 30. januara u niškom klubu Black Stage...Poslednjeg januarskog vikenda niški death thrash sastav Marica ugostiće stoner rock sastav Good Ol Bastards iz Knjaževca i death metal sastav Chaosium iz Jagodine...Ulaznice...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.