DS: Subotička vlast protiv građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Subotička vlast protiv građana

Subotički odbor Demokratske stranke (DS) ocenio je danas da ne postoji nijedan razlog za poskupljenje komunalnih usluga u tom gradu.

U saopštenju te stranke se navodi da su odlukom Gradskog veća odobrena nova poskupljenja komunalnih usluga i da, uz prethodno dizanje poreza, cene gasa i smanjenje plata i penzija, novo poskupljenje predstavlja dodatni udar na standard građana.

"Ne postoji, pri tom, nijedan razlog za poskupljenje komunalnih usluga: grad je zapušten >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i prljav, ambrozija nepokošena, komarci nepoprskani od maja, a JKP Vodovod i kanalizacija i dalje zagađuje Palićko jezero štetnim materijama", istakle su subotičke demokrate.

U toj stranci su poručili da su "beda, propadanje, javašluk i nerad" jedini rezultati gradske vlasti koju čine SVM, SNS i SPS i upitali da li građani Subotice moraju da "plaćaju još veću cenu".
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.