Borusija načela Augsburg majstorijama Rojsa, Jojić i Subotić slavili protiv Đurđića

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija "načela" Augsburg majstorijama Rojsa, Jojić i Subotić slavili protiv Đurđića

U prvom meču drugog kola Bundeslige, fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su Augsburg na gostovanju sa 3:2 (2:0).

Nakon poraza od Bajera sa 2:0 na početku šampionata, Borusija je na gostovanju Augsburgu do vođstva ovim rezultatom došla već u 15. minutu. Prvo je oporavljeni Marko Rojs sjajno prošao kroz šesnaesterac rivala uz dupli pas sa Groskrojcom i matirao Hica, da bi zatim idealno centrirao Papastatopulosu za odličan udarac glavom.

Grčkom defanzivcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je društvo u štoperskoj liniji pravio oporavljeni Neven Subotić, u veznom redu je starter bio Miloš Jojić, dok je na drugoj strani Đurđić propustio idealnu priliku u 36. minutu da dobije duel "1 na 1" sa Vajdenfelerom i vrati ekipu u meč.

U 79. minutu je Ramos iskoristio odbitak za velikih 3:0, ali je Borusija ipak imala nervoznu završnicu. Posle gola Bobadilje, Slovenac Matavž je smanjio na 3:2, no Augsburg nije došao do nove šanse kako bi iščupao barem bod.

Bundesliga, 2. kolo:

Petak:

Augsburg - Borusija 2:3 (0:2)

(Bobadilja 83, Matavž 90 - Rojs 12, Papastatopulos, 15, Ramos 79)

Subota:

15.30 Bajer - Herta

15.30 Hamburger - Paderborn

15.30 Štutgart - Keln

15.30 Verder - Hofenhajm

15.30 Volfsburg - Ajntraht

18.30 Šalke - Bajern

Nedelja:

15.30 Majnc - Hanover

17.30 Frajburg - Menhengladbah
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borusija "načela" Augsburg majstorijom Rojsa, Jojić i Subotić slavili protiv Đurđića

Izvor: Blic, 29.Avg.2014

U prvom meču drugog kola Bundeslige, fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su Augsburg na gostovanju sa 3:2 (2:0)...Nakon poraza od Bajera sa 2:0 na početku šampionata, Borusija je na gostovanju Augsburgu do vođstva ovim rezultatom došla već u 15. minutu. Prvo je oporavljeni Marko Rojs sjajno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.