Borac i Spartak izborili opstanak, Napredak u baražu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac i Spartak izborili opstanak, Napredak u baražu

BEOGRAD - Fudbaleri Borca iz Čačka i subotičkog Spartaka izborili su opstanak u Superligi, dok će Napredak iz Kruševca igrati baraž protiv Metalca za mjesto u eliti.

U današnjem, posljednjem, 30. kolu Superlige Čačani su na svom terenu osvojili bod protiv šampiona Partizana (3:3), dok je Spartak slavio sa 1:0 protiv pobjednika Kupa Čukaričkog.

Napredak je na svom terenu izgubio od Rada sa 3:2, dok je Crvena zvezda na oproštaju Darka Lazovića i, najvjerovatnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << trenera Nenada Lalatovića savladala Mladost iz Lučana sa 3:1.

Partizan će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a Zvezda, Čukarički i Vojvodina u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Kruševac

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Borac i Spartak izborili opstanak, Napredak u baražu

Izvor: Press, 25.Maj.2015, 11:54

Fudbaleri Borca iz Čačka i subotičkog Spartaka izborili su opstanak u Superligi, dok će Napredak iz Kruševca igrati baraž protiv Metalca za mesto u eliti. .        Fudbaleri Borca iz Čačka i subotičkog Spartaka...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.