TUGA: Ovo su majka i sin koji su živi izgoreli u autu u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Srbobrana (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA: Ovo su majka i sin koji su živi izgoreli u autu u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Srbobrana (FOTO)

U strašnoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu između Feketića i Srbobrana, u sredu oko 13 časova, poginuli su Kornelija B. (33), njen dvanaestogodišnji sin Nikola i njena prijateljica Stoja Lj. (29).

Oni su se nalazili u automobilu "reno megan", koji se posle čeonog sudara sa drugim automobilom zapalio. Svo troje su ostali od siline udara bez svesti, a kako se odmar i automobil zapalio, svo troje su izgoreli.

U udesu je bračni par A. B. i D. B. iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << drugog vozila zadobio teške povrede, nakon čega su prevezeni u Opštu bolnicu u Vrbasu.

Iz policije su rekli da su tri osobe izgorele u automobilu koji se zapalio nakon sudara i sleteo sa puta.

Portparolka Opšte bolnice u Vrbasu Slavica Otović potvrdila je da su dve osobe sa teškim telesnim povredama dovezene u bolnicu i da je još u toku pružanje zdravstvene pomoći.

Nesreća se dogodila oko 13.30 sati kada je, iz za sada neutvrđenih razloga, došlo do sudara između dva automobila novosadskih i subotičkih tablica.

Prema nezvaničnim saznanjima, Kornelija, Nikola i Stoja koji su živeli u Srbobranu vraćali su se iz Subotice, gde je Kornelija, inače samohrana majka sina jedinca, išla da sređuje papire za dobijanje mađarskog pasoša. Po povratku, iz još uvek nepoznatih razloga, sudarili su se sa "folksvagen polom".

Foto: Facebook

U tom automobilu je bio bračni par iz Subotice, koji je teško povređen. Njih dvoje su prebačeni u bolnicu u Vrbasu, gde su operisani i lekari se bore za njihove živote.

Automobil je od siline udara sleteo je sa puta, a potom se zapalio. Pretpostavlja se da je eksplodirao rezervoar sa gorivom.

Ipak, tačan uzrok utvrdiće se istragom. Vozilo je potpuno izgorelo, a pored puta su ostali rasuti delovi kola.

Ugljenisana tela iz vozila izvlačili su vatrogasci iz Srbobrana, koji su morali da seku krov.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.