Ko je u pravu? Sneki: Nemoguće da muškarci imaju više od 2-3 drugarice, Stoja: Šta bre pričaš, pa moj suprug ima pun imenik

Izvor: Svet, 21.Dec.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je u pravu? Sneki: Nemoguće da muškarci imaju više od 2-3 drugarice, Stoja: Šta bre pričaš, pa moj suprug ima pun imenik

Gostujući u emisiji kod Lee Kiš, pevačica Snežana Babić Sneki je opasno bacila u razmišljanje koleginicu Stojanku Novaković Stoju.
Govoreći o muško-ženskim odnosima, Sneki je pričala kako je nemoguće da joj jača polovina ima više od dve-tri drugarice, na šta je Stoja oštro reagovala:
Šta bre pričaš? Kakve dve-tri? Pa moj suprug ima pun telefonski imenik drugarica“, priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Stoja.
Na tu njenu konstataciju, Sneki je pomalo neprijatno i zabrinjavajuće odbrusila Stoji:
Pun imenik? Pa ti ženo treba ozbiljno da se zabrineš. Dobro ti pregledaj taj imenik. Taman posla da ima toliko drugarica. Iza tog imenika stoji nešto drugo. Veruj ti meni“, rekla je iskreno Sneki.
Iako ništa nije odgovorila na to, bilo je jasno da Stoji baš i nije bilo pravo zbog koleginičinih reči. Kakav će ishod ove priče biti i da li će Snežanine reči zaista naterati Stoju da prekontroliše malo supruga, sigurno je da ćemo saznati uskoro.
Info: Gordana Vasiljević, Life Content
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sneki i Stoja u duelu kod Lee Kiš

Izvor: Poznati.info, 22.Dec.2014, 03:50

Snežana Babić Sneki i Stoja imale su interesantan duel u emisiji Nedeljno popodne sa Leom Kiš, koji su ostale koleginice pomno posmatrale...Njih dve su polemisale o muško ženskim odnosima, pa je Sneki rekla kako je nemoguće da joj jača polovina ima više od dve-tri drugarice, na šta je Stoja...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.