Visok napon u Kruševcu: Ndiaje tragičar Napretka, Metalac se vratio u elitu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Visok napon u Kruševcu: Ndiaje tragičar Napretka, Metalac se vratio u elitu (VIDEO)

Ibrahima Ndiaje bio je tragičar prvog meča, ispostavilo se i u revanšu baraža za Superligu. Da je Senegalac bio precizniji u oba meča sada bi se pevala pesma u Kruševcu. Ovako su Gornjomilanovčani, koji su poslednjih pola sata igrali sa igračem manje, otputovali kući pevajući pošto su potpuno zasluženo izborili povratak u elitu: Napredak – Metalac 1:1 (prvi meč 1:3).

Na stadonu pod Bagdalom svašta se dešavalo. Prštalo je svuda na terenu, ali i u tunelu na poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gde je jedan igrač domaćih udario trenera gostiju Nenada Vanića. Obe strane nisu birale sredstva da zaustave svaki iole opasniji napad. Pogotovo kada se Napredak vratio u igru već u 9. minutu zahvaljujući golu Trujuća. Tada je jedan gol odlučivao sve. Kruševljani su do kraja prvog poluvremena mogli da dođu do željenog drugog pogotka koji bi ih ostavio u eliti, međutim, ponovo je tragičar bio Ndiaje kao i pre nekoliko dana u Gornjem Milanovcu.  

U nastavku meča vatra se još više rasplamsala, pa je sudija Glođović morao da smiruje i trenera Stamenkovića i Vanića. Ne zna da li je bilo više nervoze na terenu, klupi ili tribinama... Onda dolazi ključni trenutak u 66. minutu, kada je Dopuđ nepropisno srušio Trujića, dobio drugi žuti, odnosno crveni karton i ostavio saigrače na cedilu. I, umesto da domaći iskoriste brojčanu prednost, dogodilo se suprotno. Ivanović u 71. minutu uspeva da izjednači i praktično stavi tačku na ovaj meč. Sve što je Napredak do kraja uspeo da uradi bila je stativa u 84. minutu, tako da Kruševljanima ni Piskavac nije uspeo da izbori opstanak. Metalac se vraća u elitu posle tri godine...



(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BARAŽ ZA SUPERLIGU: Metalac sa igračem manje izdržao u Kruševcu i plasirao se u elitu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Jun.2015

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca poslednji su učesnici Jelen Superlige za sledeću sezonu, pošto su u baražu za elitni rang eliminisali dosadašnjeg Superligaša Napredak iz Kruševca.. . Posle pobede od 3:1 u prvom meču, Metalac je u revanšu izdržao i remijem 1:1 obezbedio plasman u Jelen...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.