Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRNJAČKA BANJA: Vanja Udovičić otovrio Olimpijadu trećeg doba

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otvorio je večeras u Vrnjačkoj Banji Olimpijadu sporta, zdravlja i kulture trećeg doba, čiji je pokrovitelj i promoter.

– Ovo je rekordna godina za srpski sport, sa osvojenih 37 medalja. Na olimpijskim igrama smo osvojili osam medalja, na paraolimpijskim devet, ali večeras u Vrnjačkoj Banji obaramo sve rekorde sa 1 200 učesnika gde ste za mene svi pobednici! >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << – rekao je Udovičić, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.
Ova manifestacija održava se od 30. septembra do 4. oktobra i prvi put na Olimpijadi će biti učesnici iz svih opština u Srbiji, kao i timovi iz inostranstva – Crna Gora, Nemačka, SAD, Kipar, Bugarska, Rusija.
The post VRNJAČKA BANJA: Vanja Udovičić otovrio Olimpijadu trećeg doba appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvorena IX Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg doba u Vrnjačkoj banji

Izvor: Blic, 01.Okt.2016, 14:48

U Vrnjačkoj Banji, svečano je otvorena  IX Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg doba. Olimpijada se održava do 4. oktobra, a prijavljeno je 1.200 učesnika...U dosadašnjih osam Olimpijada, učestvovalo je blizu 6.000 ljudi trećeg doba, koji su osvajali medalje, stizalo prvi ili poslednji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.