Subotićev oporavak teče po planu

Izvor: B92, 07.Jan.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Subotićev oporavak teče po planu"

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop rekao je da oporavak Nevena Subotića ide predviđenim tokom, ali da još uvek nije spreman da trenira.

Subotić je pre dva meseca povredio ligamente kolena na utakmici sa Volfsburgom u Bundesligi, zbog koje je morao na operaciju.

"Neven još nije u stanju da se uključi u trening sa saigračima, ali period oporavka teče odlično. U četvrtak će obaviti lekarski pregled, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pa ćemo znati više o njegovom oporavku", rekao je Klop za klupski sajt.

Subotić je 2008. godine prešao iz Majnca u Borusiju, gde je odigrao 202 utakmice i postigao 15 golova.

Sa klubom je osvojio dve titule Bundeslige, nacionalni kup, Superkup Nemačke, a igrao je i prošlogodišnje finale Lige šampiona kada su izgubili od minhenskog Bajerna.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 36 utakmica i postigao dva gola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Subotićev oporavak teče po planu"

Izvor: B92, 07.Jan.2014

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop rekao je da oporavak Nevena Subotića ide predviđenim tokom, ali da još uvek nije spreman da trenira...Subotić je pre dva meseca povredio ligamente kolena na utakmici sa Volfsburgom u Bundesligi, zbog koje je morao na operaciju..."Neven još nije u stanju da...

Nastavak na B92...

Neven će uskoro biti zdrav kao dren

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2014

Trener fudbalera Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop rekao je da oporavak reprezentativca Srbije Nevena Subotića ide predviđenim tokom, ali da još uvek nije spreman da trenira. Subotić je pre dva meseca povredio ligamente kolena na utakmici sa Volfsburgom u Bundesligi, zbog koje je morao na operaciju....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.