Izvor: HotSport.rs, 24.Sep.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Ovakav autogol ne bi postigao iz hiljadu pokušaja (VIDEO)

Ekipa Juventusa došla je do trijumfa nad Palermom autogolom Goldanige u 49. minutu.
Dugo je “Stara dama” pokušavala da slomi ekipu sa Sicilije, a pitanje je da li bi i uspeli da nije bilo šuta Danija Alveša u 49. minutu i nespretne ali veoma atraktivne reakcije fudbalera Palerma, Edoarda Goldanige.
(Youtube/FOOTGoalHD)
 

Пласман >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << обезедио Sofascore резултати уживо

The post SERIJA A: Ovakav autogol ne bi postigao iz hiljadu pokušaja (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERIJA A: Napoli prati Juve, pao Kjevo (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Sep.2016

Fudbaleri Napolija savladali su Kjevo u meču šestog kola Serije A, čime su nastavili poteru za Juventusom.. Jedina ekipa bez poraza u italijanskom šampionatu do trijumfa je došla preko Gabijadinija u 24. i Hamšika u 39. minutu.. (Youtube/BEST FOOTBALL REVIEWS 1). Ovo je Napolitancima bila četvrta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.