Prodaja imovine firmi u stečaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja imovine firmi u stečaju

Agencija za privatizaciju saopštila je danas da će ponovo objaviti oglas o prodaji 39 stečajnih dužnika ili imovine stečajnih dužnika, među kojima su firme Srbijanka iz Valjeva, Bačkatrans iz Vrbasa i Prva srpska fabrika šećera "Dimitrije Tucović" iz Beograda.

Među firmama koje su oglašene za prodaju ili čija je imovina oglašena za prodaju nalaze se i Bratstvo inženjering iz Alibunara, Niteks iz Niša i IMK "29. Novembar" iz Subotice, AS IMPEKS" iz Novog Sada. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Na listi su još i preduzeće za spoljnu trgovinu Jugoeksport sistem iz Beograda, Trgoprodukt iz Pančevo, Grafosrem iz Šida i preduzeće Rad iz Beograda, kao i firma "Graditelj" iz Ivanjice.

Prodaje se imovina i firme Prvi maj iz Lešnice, trgovačke firme "Drača" iz Lučana, kao i tekstilnog preduzeća "Olga" iz Smederevske Palanke i firme "ŠIK Kučevo".

Za sva pitanja, zainteresovani i potencijalni kupci, mogu da se obrate Agenciji za privatizaciju na mejl: info@priv.rs ili na telefon 011/30-20-800.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ponovna prodaja 39 preduzeća u stečaju

Izvor: RTS, 30.Jul.2015

Agencija za privatizaciju saopštila je da će ponovo objaviti oglas za prodaju stečajnih dužnika ili njihove imovine, a reč je o 39 preduzeća u stečaju. . Među imovinom koja će se naći na prodaji su i stanovi na Novom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.