Pretučen trener Dinama iz Vranja

Izvor: B92, 26.Maj.2012, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen trener Dinama iz Vranja

Nepoznati napadači naneli su teške telesne povrede Davoru Tasiću, treneru fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja.

Tasić je napadnut oko ponoći na Trgu bratstva i jedinstva u centru Vranja, a napalo ga je više osoba i u napadu su korišćene i cigle.

"Bilo ih je više. Znam ko su napadači i zašto su to učinili, ali ću sve prepustiti policiji, kojoj je napad prijavljen", rekao je Davor Tasić

Tasić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je posle napada prebačen na Prijemno-trijažno odeljenje Zdravstvenog centra u Vranju, a zatim na Odeljenje neurologije gde je proveo noć.

Povređeni trener se nalazi na kućnom lečenju.

"Nama je prijavljeno da je u ponoć u Vranju pretučen trener Dinama. Mi trenutno radimo na rasvetljavanju ovog slučaja i pronalaženju napadača", potvrdio jeportparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Tasić je sa ekipom trebalo da putuje u Svilajnac na prvenstvenu utakmicu Srpske lige protiv Radničkog, ali će ga zameniti trener golmana Srđan Paunović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Huligani teško povredili trenera Dinama

Izvor: Utakmica.rs, 26.Maj.2012

Nepoznati napadači naneli su teške telesne povrede treneru Fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja Davoru Tasiću noćas oko 24 sata na Trgu bratstva i jedinstva, preneo je Tanjug. Tasiću je teške telesne povrede po glavi nanelo više osoba, a u napadu su...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.